Πώς θα είναι ο καιρός στην Κρήτη το τριήμερο του Πάσχα

Χαμηλό βαρομετρικό στην περιοχή της Κεντρικής Ιταλίας καθώς κινείται ανατολικά θα επιδεινώσει τον καιρό στην χώρα μας με αποτέλεσμα να είναι αρκετά άστατος και στο νησί μας το διήμερο του Μ. Σαββάτου και Κυριακής του Πάσχα.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Μιχάλη Καρακατσάνη:
 

Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ


Αστατος θα είναι ο καιρός με βροχές κυρίως στην Βόρεια Κρήτη και σποραδικές καταιγίδες.Βόρειοι Βοειοδυτικοί άνεμοι μέτριοι έως ισχυροί 4-6 μποφορ και θερμοκρασία 9-19 βαθμούς στα αστικά κέντρα.
 ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
Θα παραμείνει άστατος ο καιρός με κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις και  τοπικές βροχές στην Βόρεια και Κεντρική Κρήτη .Απο το μεσημέρι τα φαινόμενα θα σταματήσουν και ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Άνεμοι απο Βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή θα κυμανθεί μεταξύ 8-18 βαθμών στα αστικά κέντρα.
 
 
 
ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
 
Βελτιωμένος καιρός χωρίς βροχές με λίγη τοπική συννεφιά και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.Βόρειοι άνεμοι 4-5 μποφόρ και θερμοκρασία μεταξύ των 10 και 20 βαθμών.
Με τα μέχρι τώρα προγνωστικά στοιχεία θα διατηρηθεί γενικά αίθριος ο καιρός και την νέα εβδομάδα με την θερμοκρασία μάλιστα να σημειώνει άνοδο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί